Moliūgų sėklų vartojimas
Moliūgų sėklos puikiai tinka kaip užkandis arba salotų pagardas.
Informacija
Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje.
Sudedamosios dalys: lukštentos moliūgų sėklos (100%)
Kilmės šalis: Lietuva.
Gamintojas: UAB „Naturus“, Vytauto g.11, Marijampolė.
100 g produkto maistingumas ir energinė vertė 2430 kJ / 581 kCal
Riebalai | 45,5 g |
---|---|
Iš kurių: | |
sočiųjų riebalų rūgščių | 8,7 g |
mononesočiųjų riebalų rūgščių | 14,0 g |
polinesočiųjų riebalų rūgščių | 21,0 g |
Angliavandeniai | 15,0 g |
Iš kurių | |
cukrų | 0,0 g |
Skaidulinės medžiagos | 4,9 g |
Baltymai | 24,6 g |
Druska | 0,0 g |
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.