Kanapių sėklų vartojimas
Vienas iš pačių paprasčiausių būdų įtraukti kanapių sėklas į savo mitybos racioną – berti į salotas, sriubas ar kokteilius. Iš kanapių sėklų taip pat galima pasigaminti augalinį pieną, kuriuo galėsite gardinti kavą ar košes. Na, ir žinoma, visada galite eksperimentuoti, kurdami naujus patiekalus, pagardintus riešutais kvepiančiomis kanapių sėklomis.
Informacija
Laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.
Sudedamosios dalys: lukštentos pluoštinių kanapių sėklos (100%)
Gamintojas: UAB „Naturus“, Vytauto g.11, Marijampolė.
100 g produkto maistingumas ir energinė vertė 2501 kJ / 604 kCal
Riebalai | 52,0 g |
---|---|
Iš kurių: | |
sočiųjų riebalų rūgščių | 4,0 g |
mononesočiųjų riebalų rūgščių | 5,0 g |
polinesočiųjų riebalų rūgščių | 41,0 g |
Angliavandeniai | 1,0 g |
Iš kurių | |
cukrų | 1,0 g |
Baltymai | 32,0 g |
Druska | 0,0 g |
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.